Supremefilet med anicialinser

Supremefilet med anicialinser

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Krydr supremefileten med salt og vend i mel og brun den af i olie ved middel varme.
  2. Hak løg og hvidløg, og lad det sautere sammen med kyllingen.
  3. Tilsæt grove stykker gulerod, bladselleri, knoldselleri og porre, og lad det stege sammen kort.
  4. Hæld hvidvin/æblemost, bouillon og sennep på, læg laurbærblade ved og lad det koge sammen uden låg - ca. 5-6 minutter, hvorefter supremefileten vendes og der koges yderligere 5-7 minutter eller indtil kernetemperatur 75°C.
  5. Tag supremefileten op af saucen og lad den hvile 5 minutter.
  6. Giv saucen et opkog og smag den til med salt, peber, mere sennep og eddike.
  7. Kom kyllingen tilbage i saucen og varm den op.

 

Forslag til anretning

 Servér supremefileten med linser og varm sauce.

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/