Supremefilet med anicialinser
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Krydr supremefileten med salt og vend i mel og brun den af i olie ved middel varme.
- Hak løg og hvidløg, og lad det sautere sammen med kyllingen.
- Tilsæt grove stykker gulerod, bladselleri, knoldselleri og porre, og lad det stege sammen kort.
- Hæld hvidvin/æblemost, bouillon og sennep på, læg laurbærblade ved og lad det koge sammen uden låg - ca. 5-6 minutter, hvorefter supremefileten vendes og der koges yderligere 5-7 minutter eller indtil kernetemperatur 75°C.
- Tag supremefileten op af saucen og lad den hvile 5 minutter.
- Giv saucen et opkog og smag den til med salt, peber, mere sennep og eddike.
- Kom kyllingen tilbage i saucen og varm den op.
Forslag til anretning
Servér supremefileten med linser og varm sauce.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/