Kyllingekebab i pitabrød

Kyllingekebab i pitabrød

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Vend kyllingekebab, løg og hvidløg sammen med spidskommen, koriander, salt og peber.
  3. Steges i olie i ca. 10 minutter.

Tilbehør:

  1. Rødløg snittes i fine skiver, skylles i sigte under koldt vand og dryppes af.
  2. Salat skæres i strimler, tomater skæres i store tern.
  3. Grøntsager vendes sammen med hakket persille, oliven og olivenolie.
  4. Smages til med salt og peber  

Forslag til anretning

  1. Pitabrød varmes i ovn eller på grill.
  2. Kyllingekebab, salat og yoghurt anrettes i små skåle på fad.