Yakitori med kyllingehjerter

Yakitori med kyllingehjerter

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Yakitori-marinade

  1. Opvarm sukker og honning til det karamelliserer.
  2. Tilføj risvineddike og sojasauce, kog op.
  3. Tilføj ketchup, dashi og peber og reducerer til konsistens af tynd sirup.
  4. Tag halvdelen af marinaden fra og tilføj ingefær samt citronskal.

Yakitori

  1. Rens kyllingehjerterne og skær dem halvvejs igennem, så de kan renses for blod indvendig.
  2. Lad dem marinere en time i yakitorimarinaden.
  3. Sæt 4 hjerter på hvert træspyd.
  4. Så snart spydene lægges på grillen, pensles de med yakitorimarinaden med ingefær og citronskal.
  5. Lad grille 2-3 minutter, vend og pensl med marinade, lad grille 2-3 minutter, vend igen og pensl, lad grille 2-3 minutter.

Forslag til anretning

Drys de færdige yakitorispyd med forårsløg og sesamfrø, og servér dem varme.

 

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/