

Yakitori med kyllingehjerter
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Yakitori-marinade
- Opvarm sukker og honning til det karamelliserer.
- Tilføj risvineddike og sojasauce, kog op.
- Tilføj ketchup, dashi og peber og reducerer til konsistens af tynd sirup.
- Tag halvdelen af marinaden fra og tilføj ingefær samt citronskal.
Yakitori
- Rens kyllingehjerterne og skær dem halvvejs igennem, så de kan renses for blod indvendig.
- Lad dem marinere en time i yakitorimarinaden.
- Sæt 4 hjerter på hvert træspyd.
- Så snart spydene lægges på grillen, pensles de med yakitorimarinaden med ingefær og citronskal.
- Lad grille 2-3 minutter, vend og pensl med marinade, lad grille 2-3 minutter, vend igen og pensl, lad grille 2-3 minutter.
Forslag til anretning
Drys de færdige yakitorispyd med forårsløg og sesamfrø, og servér dem varme.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/