Bag kyllingeproduktionen på Dalshøj står ægteparret Lena og Søren Thorøe-Bjerrisgaard. De producerer årligt ca. 250.000 1-hjertede kyllinger til ROSE POULTRY.

God dyrevelfærd og bæredygtighed i produktionen er i højsædet på Dalshøj

"Vi prioriterer kyllingernes velvære fra dag ét. Vi har altid et vågent øje på kyllingerne, uanset hvor vi befinder os. Vi er inde i stalden flere gange om dagen. Derudover har vi opsat kameraer, så vi kan følge med i kyllingernes liv fra vores telefoner 24/7. 

Vi arbejder også konstant på at reducere vores energiforbrug. Med solceller på taget, et halmfyr til opvarmning og et genvex-system for en optimal styring af vores indeklima, sikrer vi, at vores drift er så grøn som mulig," siger Søren Thorøe-Bjerrisgaard.

 

Vil du vide mere om Dalshøj?

Få hele historien om kyllingeproduktionen på Dalshøj.

Læs den på rosekylling.dk

Værd at vide om danske kyllinger

Alle danske kyllinger går frit omkring i en varm stald og kan spise og drikke, når de har lyst. Danske kyllinger har generelt en meget høj trædepudesundhed og en meget lav dødelighed.

Sådan har en dansk ROSE Kylling det

I vores produktsortiment kan du finde konventionelle kyllinger samt 1- og 2-hjertemærkede kyllinger. Uanset hvilken type kylling, du køber, kan vi stå 100% inde for både fødevarekvaliteten og dyrevelfærden.

Se forskelle og ligheder her

Danske kyllinger har høj sundhed og lav dødelighed

I Danmark har vi en meget høj trædepudesundhed, meget få flokke, der skal behandles med antibiotika og en meget lav dødelighed.

Læs mere

Kyllingernes fjerdragt

Kyllingernes fjerdragt ændrer sig i takt med deres vækst. Når de skifter de gule dun ud med hvide fjer kan de se forpjuskede ud.

Læs mere