Vores landmænd modtager kyllingerne direkte fra rugeriet, når de er én dag gamle. Her passer de kyllingerne frem til slagtning. Vores landmænd lever ikke blot op til de formelle krav. De har stor fokus på dyrevelfærd og trivsel, så vi altid kan give vores kunder det, vi lover – kylling med omtanke.

Mød nogle af vores landmænd helt inde i kyllingestalden

Kontrol, kontrol og atter kontrol

Vores landmænd tilser deres kyllinger minimum to gange dagligt, for at tjekke, at alt er som det skal være og at kyllingerne trives.

Derudover er vi i konstant dialog med landmændende gennem vores animal sourcing-team. Vores dyrlæge er løbende ude på gårdene for at tilse kyllingerne, ligesom landmændende kan spørge os til råds, hvis de står med en konkret udfordring. I fællesskab sigter vi efter at optimere på alt fra dyrevelfærd til CO2-udledning. 

Vi måler også på en række parametre. Hvis vi ser afvigelser, er vi hurtige til at kontakte landmændene og spørge indtil, hvordan vi i fællesskab kan optimere på tingene. Det er summen af de små ting, der gør hele forskellen for det gode og tætte samarbejde. Vi er naturligt nysgerrige og higer hele tiden efter at gøre tingene en lille smule bedre og mere effektivt – til gavn for både vores landmænd og for vores kyllinger.

Sådan har en dansk ROSE Kylling det

I vores produktsortiment kan du finde konventionelle kyllinger samt 1- og 2-hjertemærkede kyllinger. Uanset hvilken type kylling, du køber, kan vi stå 100% inde for både fødevarekvaliteten og dyrevelfærden.

Se forskelle og ligheder her

Danske kyllinger har høj sundhed og lav dødelighed

I Danmark har vi en meget høj trædepudesundhed, meget få flokke, der skal behandles med antibiotika og en meget lav dødelighed.

Læs mere

Kyllingernes fjerdragt

Kyllingernes fjerdragt ændrer sig i takt med deres vækst. Når de skifter de gule dun ud med hvide fjer kan de se forpjuskede ud.

Læs mere

ROSE Kylling er dansk kylling fra ende til anden

Et centralt afsæt for vores produktion er det, vi kalder de fem DK’er: