Små kyllingeboller med edamamesalat

Små kyllingeboller med edamamesalat

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Fars til kyllingebollerne

  1. Kog quinoaen i 15 min og sigt vandet fra.
  2. Kom quinoaen i en skål med hakket kylling, hvidløg, ingefær, soja og peber.
  3. Skær forårsløgene i tynde ringe og tilsæt dem til farsen.
  4. Form kødbollerne og bag dem ved 180 C varmluft i cirka 15 minutter, til de er færdigtilberedte.

Sauce

  1. Brun hvidløg, ingefær og chili i lidt olie, i et par minutter.
  2. Tilsæt appelsinmarmelade og hoisinsauce og kog op.
  3. Lad saucen småkoge indtil den tykner lidt.
  4. Vend de færdigstegte kødboller i saucen og lad det stå til det skal serveres.

Edamamesalat

  1. Kog edamamebønnerne og haricot verts i 5-10 minutter.
  2. Del haricot verts i 3-4 stykker.
  3. Skær rødløg og forårsløg i tynde ringe.
  4. Hak koriander groft og rist mandlerne. 
  5. Vend alle ingredienserne til salaten sammen.

Serveringsforslag

Server eventuelt kyllingebollerne og edamamesalaten med lidt ris.