Proteinsalat med kylling
Smagfuld proteinsalat, der er sammensat af stegt, pillet kylling, bladselleri, grønne linser, kikærter, en grov persillepesto og toppet med ærtespirer og tekstur fra saltede mandler.
0min
Hold min skærm tændt
1 stk | kylling (hel) |
50 g | løg |
25 g | galangarod |
1 fed | hvidløg (stort) |
235 g | æble |
255 g | karrypasta (hjemmelavet) |
250 g | pakchoy |
125 g | babymajs |
150 g | snackpeber |
200 g | mango |
140 g | forårsløg |
20 g | langbladet koriander |
salt og peber |
6 stk | kardemommekapsler |
5 stk | nelliker |
3 stk | stjerneanis |
1 spsk | stødt spidskommen |
0.5 spsk | szechuan peber |
140 g | skalotteløg |
50 g | hvidløg |
60 g | ingefær |
30 g | gurkemeje |
55 g | galangarod |
2 stk | små røde chilier |
55 g | citrongræs |
5 g | tørrede limeblade |
25 g | langbladet koriander |
Opskriften er udviklet af Philip Eistrup Davidsen, JunkFood