Kyllingefad med bønner og svampe
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Det hakkede kyllingekød steges på en pande i olie indtil det er gennemstegt.
- Champignon skæres i skiver og steges i olie.
- Tilsæt hvide bønner og lade det stege et par minutter.
- Hæld kyllingekød, svampe og bønner i en gastrobakke.
- Hak løg og hvidløg fint, samt riv gulerødder fint.
- Sautér løg og hvidløg i olie.
- Tilsæt flåede tomater, rødvin, tomatpuré, revet gulerod og krydderier, og lad det simre 20-30 minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Hæld tomatsovsen over kød og svampe/bønneblandingen.
- Drys revet mozzarella over og bag den i ovn ved 200°C i ca. 15 minutter til osten er smeltet.
Forslag til anretning
- Pynt med frisk timian og server med godt brød og evt. ekstra ost
og champignon. - Tip! Giv evt. retten et pift af farve ved at benytte flere forskellige typer bønner eller linser.
Opskriften er udviklet af Mai Knauer.