Sesamkylling med nudelsalat og Nuoc Cham

Sesamkylling med nudelsalat og Nuoc Cham

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Sesamkylling

  1. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
  2. Vend underlårene i marinaden, lad marinere i 24 timer. 
  3. Steg underlårene i ovn 220°C 20 minutter, kernetemperatur 75°C. 

Nuoc Cham  

(Vietnamesisk Fiskesauce Dip)

  1. Kog palmesukkeret sammen med 50 g vand. 
  2. Sukkeret skal være fuldstændigt opløst. 
  3. Køl ned og bland med de andre ingredienser. 
  4. Smag evt. til med salt og limejuice. 

Opbevares på køl - kan holde sig i 2 uger

Nudelsalat  

  1. Kog nudlerne, lad dem køle af i koldt vand. 
  2. Bland de drænede nudler med rødløg, pak choi, thaibasilikum og koriander, samt Nuoc Cham. 

Forslag til anretning

Anret underlårene med fintsnittede forårsløg og drys nudelsalaten med sesamfrø.   

Tip

Overskydende kyllingeunderlår kan gemmes, kødet pilles af og blandes i salat.   

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/

Opskrifter med kyllingeunderlår