Sesamkylling med nudelsalat og Nuoc Cham
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Sesamkylling
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
- Vend underlårene i marinaden, lad marinere i 24 timer.
- Steg underlårene i ovn 220°C 20 minutter, kernetemperatur 75°C.
Nuoc Cham
(Vietnamesisk Fiskesauce Dip)
- Kog palmesukkeret sammen med 50 g vand.
- Sukkeret skal være fuldstændigt opløst.
- Køl ned og bland med de andre ingredienser.
- Smag evt. til med salt og limejuice.
Opbevares på køl - kan holde sig i 2 uger
Nudelsalat
- Kog nudlerne, lad dem køle af i koldt vand.
- Bland de drænede nudler med rødløg, pak choi, thaibasilikum og koriander, samt Nuoc Cham.
Forslag til anretning
Anret underlårene med fintsnittede forårsløg og drys nudelsalaten med sesamfrø.
Tip
Overskydende kyllingeunderlår kan gemmes, kødet pilles af og blandes i salat.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/