Kyllingespyd med fennikel i fladbrød med Ingridærte-hummus
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Fennikelkylling
- Bland kyllingekødet med citronskal, knuste fennikelfrø, hakket persille og salt, og rør det til en fars.
- Form kyllingefarsen til kofta på træspyd.
- Grill kyllingespydene til de er gennemstegte.
Ingridærte-hummus
- Kog udblødte Ingrid ærter med natron til de er møre, ca. 15 minutter.
- Blendes med persille, citronskal, hvidløg og olivenolie.
- Smag til med salt.
Den kan holde sig 2 uger på køl.
Fennikelsalat
- Skær fennikel i tynde skiver på et mandolinjern.
- Bland feldtsalaten med fennikel og skalotteløg skåret i tynde både, bland med eddike og salt og peber.
Forslag til anretning
- Servér fennikelkyllingen med lune pitabrød, ærtehummus og salat, samt feta og tomater.