Kyllingekarbonade i ærtemel med nye kartofler, gulerødder og ærter

Kyllingekarbonade i ærtemel med nye kartofler, gulerødder og ærter

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Form det hakkede kyllingekød til 2 karbonader.
  2. Bland ærtemel, revet citronskal, salt og tørret timian sammen.
  3. Panér karbonaderne i ærtemelblandingen.
  4. Steg dem i olie og smør.

Nye kartofler

  1. Vask kartoflerne.
  2. Kom kartofler og løvstikke i rigeligt saltet vand.
  3. Kog vandet op, skru ned for varmen og lad kartoflerne simre indtil møre.

Ærter og gulerødder

  1. Lav en lys roux, tilsæt først bouillon derefter mælk.
  2. Smag til med salt og eddike.
  3. Tilsæt gulerødder i mindre stykker og lad koge indtil de er møre, men med bid.
  4. Tilsæt ærter og hakket persille.

Forslag til anretning

Servér kyllingekarbonaderne med de nye kartofler, ærter og gulerødder.

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/