Kyllingekarbonade i ærtemel med nye kartofler, gulerødder og ærter
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Form det hakkede kyllingekød til 2 karbonader.
- Bland ærtemel, revet citronskal, salt og tørret timian sammen.
- Panér karbonaderne i ærtemelblandingen.
- Steg dem i olie og smør.
Nye kartofler
- Vask kartoflerne.
- Kom kartofler og løvstikke i rigeligt saltet vand.
- Kog vandet op, skru ned for varmen og lad kartoflerne simre indtil møre.
Ærter og gulerødder
- Lav en lys roux, tilsæt først bouillon derefter mælk.
- Smag til med salt og eddike.
- Tilsæt gulerødder i mindre stykker og lad koge indtil de er møre, men med bid.
- Tilsæt ærter og hakket persille.
Forslag til anretning
Servér kyllingekarbonaderne med de nye kartofler, ærter og gulerødder.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/