Kylling i grøn thaikarry

Kylling i grøn thaikarry

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Grøn karry 

  1. Varm 1/3 af kokosmælken op i en wok til den begynder at småkoge.
  2. Tilsæt karrypasta og lynsteg 2-3 minutter. 
  3. Hæld resten af kokosmælken i, bouillon, fiskesauce, sukker og kaffirlimeblade. 
  4. Lad simre 10 minutter.

Kylling og grøntsager

  1. Kom kyllingebryster i en hulbakke, lad steame ved 70°C indtil gennemvarme. 
  2. Skær kyllingebryst i mindre stykker og tilføj til den grønne karry med broccoli og pak choi – lad gennemvarme. 
  3. Tilsæt sukkerærter kort inden servering.

Ris

  1.   Tilbered ris indtil færdig.  

Forslag til anretning

Anret den grønne karry med forårsløg og koriander, servér varm ris til.   

Tip

Alternativt kan karryen laves uden kylling og fryses ned. Fyldet kan varieres med kylling, tofu, oksekød eller andet.     

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/